Biznis

Robot u Sarajevskoj 123 – Otvorenje u petak

Robot u Sarajevskoj 123
Robot u Sarajevskoj 123
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Robot u Sarajevskoj 123 – Otvorenje u petak – Dugo najavljivani tržni centar Robot u Zenici, uskoro će svojom prepoznatljivom, crveno bijelom bojom krasiti grad Zenicu. Iako su najavljivali ovaj događaj, finalni datum, Robot je dugo čuvao u tajnosti. Datum svečanog otvorenja je 20.11.2015 sa početkom u 14h. Ovo će ujedno biti i 23.trgovački centar, na površini od oko 4.500 m2.

”Sa ponosom najavljujemo veliki dan za našu kompaniju Robot, 20-tog novembra u 14h, bit će upriličeno svečano otvorenje novog tržnog centra Robot u Zenici. Novootvoreni tržni centar Robot ponudit će mnogo svojim kupcima, od čega izdvajamo: odjel prehrane, bijele tehnike, restoran, igraona, te veliki parking za sve posjetitelje.

I ovoga puta, police tržnog centra Robot u Zenici, bit će naklonjene domaćim proizvođačima/proizvodima, čime nastavljamo promociju kupovine istih, kako bismo na samom početku Zeničanima stvorili naviku i osjećaj za kupovinom domaćih proizvoda. U petak, za sve prisutne, pripremili smo veliki broj iznenađenja, a neki od njih su: najniže cijene, mnogobrojni pokloni, promocije, degustacije, roštiljada, slatke delicije, a sve to uz lijepu pjesmu specijalnog gosta Amara Jašarspahića.

Drugi dan otvorenja, posvećen je porodici, tako da će svi mališani koji se sa svojim roditeljima prošeću do novog tržnog centra Robot u Zenici, uživati uz ultra popularne Minionse. Naravno, pored Minionsa, svi posjetitelji moći će uživati uz jela sa roštilja i mnogobrojne degustacije i promocije domaćih brendova.” – izjavili su iz PR službe Robota. Robot u Sarajevskoj 123 – Otvorenje u petak 

Danas će na ulicama grada Zenice biti organizovana nagradna igra, u kojoj će kompanija Robot nagrađivati Zeničane vrijednim poklonima, pa se potrudite da baš vi budete sretni prolaznici koji će osvojiti nagradu.

Kako je sve rečeno, preostaje nam samo da pozovemo sve građane Zenice 20-tog novembra u novi tržni centar Robot na adresi ulica Sarajevska 123, kako bi uživali u bogatom sadržaju koji je pripremio Robot za sve prisutne. Mjesto najboljih cijena u Zenici čeka na vas.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno