Biznis

Robot u Raspotočju od kraja mjeseca

Robot u Raspotočju
Robot u Raspotočju
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

“Robot” nastavlja svoju ekspanziju, a nakon Prnjavora, Bihaća i Modriče, naredna destinacija je Zenica. Radovi na novom centru u prigradskom naselju Raspotočje su pri kraju i uskoro se sprema veliko otvorenje novog tržnog centra u Zenici.

Objekat se nalazi u Zenici na starom regionalnom putu prema Lašvanskoj petlji, jednoj od najprometnijih čvorišta u Bosni i Hercegovini. Zenica će biti 23. poslovnica, a izgrađeni objekat se prostire na površini od oko 4 500 kvadratnih metara.

Građani ovog grada sa nestrpljenjem očekuju otvorenje novog tržnog centra “Robot” za koji vlada veliko interesovanje. Niske cijene i bogata ponuda će Zeničanima itekako značiti u vremenu velike nezaposlenost i malih prihoda.

Iz Uprave Robota još uvijek ne žele otkriti detalje oko otvorenja, ali obećavaju da će organizovati veliki doček za svoje kupce, građane, partnere i prijatelje. Nezvanično, otvorenje je planirano za posljednju dekadu novembra.

– Zeničani su pokazali veliko interesovanje za dolazak TC Robot u njihov grad, čime smo im ispunili želju. Potrudili smo se da napravimo još jedno mjesto najbolje kupovine i to ovoga puta u Zenici. Na sam dan otvaranja pripremili smo sadržaje, koji će zadovoljiti potrebe svih građana, od onih najmlađih do najstarijih. Također, plan nam je osvježiti i ulice grada Zenice sa posebnim iznenađenjem, ali i te detalje nećemo otkriti, samo ćemo poručiti Zeničanima za intenzivniju šetnju gradom. TC Robot u Zenici, svojim asortimanom nudit će sve što je potrebno za porodicu, kuću, vrt. Uz najniže cijene i prijatan ambijent, Robot će postati mjesto koje ćete rado posjećivati, a teško napuštati, navodi nam Amina Ajdin iz PR službe “Robota”.

Kompanija Robot je domaći trgovački lanac, sa najdužom tradicijom, koja ima 22 poslovnice na području cijele Bosne i Hercegovine, čiji kvalitet i najpovoljnije cijene već dvadeset godina stoje na raspolaganju njenim kupcima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno