Zabava

„Robin Hood“, „Lovac ubica“ i „Princeza i zmaj 3D“ od 29. novembra na programu Multiplexa „Ekran“ Zenica, nastavlja se i prikazivanje najgledanijeg filma u regionu „Južni vetar“

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

„Robin Hood“, „Lovac ubica“ i „Princeza i zmaj 3D“ od 29. novembra na programu Multiplexa „Ekran“ Zenica, nastavlja se i prikazivanje najgledanijeg filma u regionu „Južni vetar“ – Od 29. novembra publiku u Multiplexu „Ekran“ Zenica očekuju tri nova filma, ali i nastavak prikazivanja najgledanijeg filma u regionu „Južni vetar“.  Nova verzija Robina Hooda će prikazati mlade dane poznatog pljačkaša i otkriti detalje koji su Robina (Egerton) potakli da se izvan zakona bori za malog čovjeka.  Hunter Killer (Lovac ubica) je nadolazeći američki akcijski film sa Gerardom Butlerem u glavnoj ulozi. Režiju potpisuje Donovan Marsh, a scenarij Arne Schmidt i Jamie Moss. U animiranoj avanturi upoznajemo princezu Sofiju koja  luta kroz tajne odaje dvorca i pronalazi čarobnu knjigu koja je vodi u čudesnu zemlju. Ova animirana avantura je itekako zanimljiva za cijelu porodicu jer se prikazuje u subotu i nedjelju od 10:30 i 12:30 sati.

Robin Hood

Ovaj epski lopov i ratnik već cijelo stoljeće tjera filmaše da osmišljavaju nove priče o njemu. Scene ovog filma su snimane u Dubrovniku, na Stradunu, u tvrđavi Bokar i Posatu, zahvaljujući redatelju Ottu Bathurstu, koji je Dubrovnik izabrao između deset svjetskih lokacija.Nova verzija Robina Hooda će prikazati mlade dane poznatog pljačkaša i otkriti detalje koji su Robina (Egerton) potakli da se izvan zakona bori za malog čovjeka. Kao mladić pun ideala odlazi u križarski rat, tamo doživljava samo razočaranja, ali postaje iskusni ratnik. Po povratku ga oneraspoloži što je njegova zemlja zapala u korupciju, čemu se mora suprotstaviti. Robin i njegov zapovjednik (Foxx) tada podižu bunu protiv korumpiranog kralja u ovoj uzbudljivoj akcijskoj avanturi prepunoj eksplozija, ludih scena borbi te bezvremenske romantike.

Termini projekcija svaki dan od: 18:00 i 20:30

Trailer filma “Robin Hood” možete pogledati na linku:

Lovac ubica

Od producenata filmova Fast & Furious, Pad Olimpa i Pad Londona. Hunter Killer je nadolazeći američki akcijski film sa Gerardom Butlerem u glavnoj ulozi. Režiju potpisuje Donovan Marsh, a scenarij Arne Schmidt i Jamie Moss. Priča je bazirana na romanu”Firing Point” spisatelja Dona Keitha i Georgea Wallacea. Ekipa američke vojne podmornice sprječava eskalaciju totalnog rata između SAD-a i Rusije, a kojeg bi mogao uzrokovati odmetnuti ruski ministar koji hapsi predsjednika države.

Termini projekcija svaki dan od: 20:00 sati

Trailer filma “ Lovac ubica” možete pogledati na linku:

 

Princeza i Zmaj: Beskrajna priča

Na proslavi svog sedmog rođendana mala princeza Sofija luta kroz tajne odaje dvorca i pronalazi čarobnu knjigu koja je vodi u čudesnu zemlju. U tom svijetu punom zmajeva, živopisnih stvorenja i gnoma, Sofija započinje svoju uzbudljivu pustolovinu da nađe ogledalo kojim može da se poveže sa svojim prijateljima u dalekoj zemlji. U toj avanturi saznaje da i u njenom dvorcu postoji tajno ogledalo pomoću kojeg može da se poveže sa svojom majkom koja je napustila kralja Alistera dok je ona bila još beba. Vraća se kući sa svojim najboljim prijateljem zmajem i saznaje da je ogledalo sakrio pokvareni savetnik kralja Alistera.

3D projekcije

Termini projekcija svaki dan od: 18:00 sati

subota /01. okt./ – od 10:30 i 12:30  sati

nedjelja /02.okt./ – od 10:30 i 12:30  sati



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno