Nogomet

Robijaši u Švedskoj se organizovali i kupili 150 ulaznica, planiraju biti redovni donatori za svoj Klub

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kako nam je potvrdio naš sugrađanin koji radi i živi u Švedskoj, i u toj sjevernoevropskoj državi fanovi našeg NK Čelik, Robijaši uspjeli su se organizovati i uputiti novac za pomoć svom-našem klubu.

Prema fotografijama sa društvenih mreža, za utakmicu protiv Proletera skupili su oko 4.000 švedskih kruna (700 KM), što je bilo dovoljno za 150 (x5 KM) ulaznica. Uputili su poziv  ostalim Zeničanima i Robijašima u Švedskoj i cijeloj Sjevernoj Evropi.

-Cilj nam je da, nakon što matična grupa u Zenici verifikuje našu grupu i stranicu, dođemo do nivoa da za imamo barem stotinu članova koji bi za svaku utakmicu dali po 100 kruna, što bi po utakmici značilo 1.000 eura. Svi podaci i identitet našpih članova poznati su našim drugovima iz UG Robijaši 1988 u Zenici, kaže naš sagovornik.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno