Rukomet

RK Čelik u nedjelju u Kaknju – Svi zdravi i spremni za igru

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

RK Čelik u nedjelju u Kaknju – Svi zdravi i spremni za igru – ide se na novu pobjedu! Svih 20 igrača RK Čelik, koji svaki dan dva puta dnevno žestoko treniraju u Gradskoj areni Zenica i spremaju se za naredno peto kolo u Prvoj ligi Federacije BiH  protiv RK Kakanj u Kaknju – su spremni za novi prvenstveni meč.

Svi treninzi se odvijaju pod budnim okom fizioterapeuta RK Čelika, prof. Bojana Tepića, koji bukvalno prisustvuje svakom i jutarnjem i popodnevnom treningu, interveniše ako treba na licu mjesta i on je najzaslužniji  što u RK Čelik nema ozbiljnijih povreda igrača.

-Svi igrači su zdravi i spremni za igru protiv ekipe RK Kakanj i šef stručnog štaba Seldin Rizvanović ima na raspolaganju svih 20 igrača. Manje povrede lakta imali su najmlađi ,,Čelikovac” sedamenstogodišnji Ismar Kahrić i desno krilo Jasmin Omerović, ali i oni su spremni za Kakanj i na raspolaganju su šefu Rizvanoviću – kaže Bojan Tepić.

Trener Rizvanović će tek nakon zadnjeg treninga odrediti kojih 16 igrača u nedjelju 19. oktobra putuje u Kakanj. Utakmica u Sportskoj dvorani u Kaknju, a očekuje se da će utakmicu pratiti i jedan broj navijača RK Čelik iz Zenice.

Raspoloženje, zajedništvo i atmosfera u timu Čelika pred utakmicu u Kakanju je odlična i niko od igrača ne razmišlja  ni o čemu drugom osim o pobjedi svog tima – kažu u RK Čelik.

-RK Kakanj je odlična i najbolja ekipa od svih s kojima smo se sastali u dosadašnjem toku prvenstva u Prvoj ligi Federacije BiH, cijenimo ih i poštujemo, ali bodovi idu u Zenicu! – kaže kapiten Čelika Adnan Begagić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno