Info

Ritz Carlton na egzotičnoj lokaciji traži osoblje iz BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ritz Carlton na egzotičnoj lokaciji traži osoblje iz BiH – Hotel Ritz Carlton Sharq Village, u glavnom gradu Katara Dohi, raspisao je oglas za 12 pozicija. Oglas za posao, koji se provodi putem agencije Luxury Jobs International OOD raspisan je na stranicama za traženje posla u Bosni i Hercegovini, piše BiznisInfo.

Time su građani naše zemlje pozvani da apliciraju za posao u ovom luksuznom hotelu.

Zainteresovani kandidati mogu poslati CV na engleskom jeziku a oni koji zadovolje kriterije bit će pozvani na intervju, koji će se obaviti „licem u lice“ u Sarajevu.

Podsjetimo da je Ritz Carlton jedan od najpoznatijih svjetskih lanaca luksuznih hotela, dok je Katar najbogatija država na svijetu po prosječnom bogatstvu stanovnika.

U oglasu se traži znanje engleskog jezika i minimalno godina iskustva na poslu za koji se aplicira.

U oglasu se traže šanker, radnik u kancelariji, menadžer za rezervacije, osoba za odnose s gostima, menadžer za pića, supervizor, hostesa, radnici u kuhinji itd. Oglas je raspisan 6. septembra a otvoren je 15 dana.

Inače, zanimljivo je da se ovaj hotel nalazi među 10 najboljih u Dohi, prema vodećoj svjetskoj stranici za rezervacije hotela – Booking.com, piše BiznisInfo.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno