Naše

Riješena “misterija crvene tačke” na vrhu Lamele sa “storija” Zenicabloga

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prije nekoliko večeri naš povremeni foto-dron saradnik Edber Sinanović poslao je “story” sa snimkom Lamele iz neobičnog “dronovskog” ugla. Nije neprimjećen ostao detalj sa “krova” najviše zeničke i jedne od najviših stambenih zgrada u regionu. Crvena “tačka” poslužila je autoru snimka i fotografije da se poigra i da čitaoce Zenicabloga priupita šta bi moglo biti toliko neobično da se toliko ističe na snimku i odudara od okoliša.

Sinoć je sam autor “riješio misteriju” objavivši ponovno “story” uz pojašnjenje da se radi o “večeri za dvoje” na krovu Lamele. Ubrzo nam se javio i sam akter, našu sugrađanin Mines Krasnić, koji je poslao fotografiju sa samog krova, uz dozvolu da je prenesemo.   Paru sa fotografije želimo još mnogo lijepih trenutaka sa divnim pogledom i što čišći horizont na sve “četiri strane svijeta”.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno