Info

Rijaset IZ u BiH: Akcija Kurban

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Rijaset Islamske zajednice u BiH i ove godine organizira akciju žrtvovanja kurbana za sve muslimane koji to nisu u mogućnosti uraditi samostalno.

Ovom zajedničkom akcijom Islamske zajednice i njenih članova koji uplaćuju kurbane putem Rijaseta i Medresa osim što se osigurava izvršavanje obaveze žrtvovanja kurbana u skladu sa šerijatskim i sanitarnim uvjetima, osnažuju se i jačaju muslimani domaći uzgajivači i povratnici u ovim izazovnim vremenima.

Šta tačno znači ova zajednička akcija Islamske zajednice i njenih članova u BiH i Dijaspori možete vidjeti i na linku:

Također, i druge informacije i aktivnosti u vezi sa akcijom kurbana 2021. možete pronaći na sljedećoj adresi: https://akcijakurbani.ba/

Ako svoj kurban niste u mogućnosti žrtvovati lično, ovim putem Vas pozivamo da svoj kurban uplatite u Islamsku zajednicu i na taj način osigurate da Vaša obaveza bude ispunjena, a istovremeno i pomognete našim vrijednim Bošnjacima kojima je ova akcija nada u plasman teškom mukom pripremljenih kurbana.

Uplate je moguće izvršiti online putem sljedećeg linka: https://uplata.islamskazajednica.ba/, a ostale načine plaćanja možete pronaći na sljedećoj adresi: https://akcijakurbani.ba/?page_id=261

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem ovog maila: [email protected]



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno