Ostali sportovi

Rezultati Premijer lige u streljaštvu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Rezultati Premijer lige u streljaštvu – Streljački klub “Zenica” je proteklog vikenda  domaćin 2. kola Premijer lige u streljaštvu. Učestvovali su strijelci iz 14 klubova.

Pojedinačno kod seniora u disciplini standardna vazdušna puška prva dva mjesta osvojili su članovi streljačkog kluba Sarajevo: Nedžad Fazlija i Emir Memišević. Treće mjesto zauzeo je Aladin Talić iz streljačkog kluba Zenica.

Ekipno u istoj disciplini prvo je Sarajevo, drugi Igman iz Hadžića a treći Geofon –Teslić.

Kod seniorki najuspješnija je bila članica Geofona, Tatjana Đekanović, drugo mjesto osvojila je Emma Škaljo iz Zenice, a treće Segmedina Bjelošević iz Sarajeva. Sarajke su ekipno bile najbolje ispred Teslića i Zenice.

U disciplini standardni vazdušni pištolj pojedinačno trijumfovao je Nihad Džino iz Visokog. Drugi je Ladislav Kremenjaš – Sarajevo, a treći Belmin Mešanović iz Visokog. Visočani su u disciplini pištolj ekipno bili prvi, drugi je Teslić, a treće Sarajevo.

(M.P. RTVZE)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno