Biznis

REZ CISCO nastava

Cisco REZ
Cisco REZ
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

REZ CISCO nastava – Nastava u multimedijalnoj računarskoj sali REZ Agencije (Zenica, Strosmajerova 11/III), za IX generaciju polaznika, je započela polovinom oktobra 2015. godine.

Upisano je ukupno 9 polaznika koji, nakon završetka obuke stiču pravo polaganja za Cisco CCNA certifikat koji je jedan od najtraženijih svjetskih certifikata za područje mrežnih tehnologija jer potvrđuje da njegov imalac posjeduje znanja potrebna za kvalitetno projektovanje, uspostavu i održavanje mrežnih sistema.

Zahvaljujući partnerskoj saradnji sa Visokom školom računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA i njihovoj Cisco Akademiji, za naše polaznike smo uveli najmoderniji oblik studiranja – studij na daljinu.

Nastava se izvodi korištenjem najmodernije tehnologije za podršku e-učenju – web konferencijski sistem Cisco WebEx-a te vlastiti YouTube kanal sa snimcima predavanja i vježbi. Klasični dio nastave koji se odnosi na obavezne laboratorijske vježbe organizujemo svakog drugog vikenda u prostorijama REZ Agencije.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno