Ostali sportovi

Reprezentacija Holandije na pripremama u Zenici

Reprezentacija Holandije u sjedećoj odbojci u narednih sedam dana obavit će pripreme u Zenici, a domaćin im je Klub sjedeće odbojke “Čelik 07”. U poslijepodnevnim satima stigli su u Zenicu.  Prema riječima predsjednika kluba Mehmeda Karića, reprezentacija Holandije odigrat će jedanaest utakmica sa klubovima iz Bosne i Hercegovine.

– Imamo višegodišnju saradnju sa prijateljima iz Holandije, posebno sa njihovim najboljim klubom Vooller, a ove godine oni su planirali da dva okupljanja najboljih igrača realiziraju u našoj zemlji. Obzirom da mi u Zenici imamo sjajne uslove za rad svih sportova i zbog našeg prijateljstva oni su se opredijelili da pripreme obave u saradnji sa našim klubom – rekao je za Mehmed Karić.

Tokom boravka u Bosni i Hercegovini reprezentacija Holandije u sjedećoj odbojci igrati će sa ekipama Fantomi Sarajevo, Brčko, Lukavac, Zenica, Sloga Gornji Vakuf, domaćinom Čelikom 07 i reprezentacijom grada Zenice. Veći broj igrača reprezentacije Holandije je i prošle godine posjetio Bosnu i Hercegovinu, kada su kao humanitarci donijeli pomoć za građane koji su bili ugroženi nakon majskih poplava.

 

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem