Nogomet

Reprezentacija BiH u Italiji gostuje 4. septembra

Reprezentacija BiH u Italiji gostuje 4. septembra – UEFA je danas potvrdila datume i tačne termine druge sezone UEFA Lige nacija.

Reprezentacija BiH će u ovoj sezoni igrati u najvišem rangu ovog takmičenja, u Ligi A, a već u prvom kolu će Zmajevi gostovati u Italiji.

Ta utakmica Italije i BiH će se odigrati 4. septembra od 20.45 sati, 7. septembra će Zmajevi u drugom kolu dočekati reprezentaciju Poljske. Satnica je ista kao i za meč s Azzurrima.

Neće se dugo čekati ni na nove mečeve u Ligi nacija, pošto će se 11. oktobra igrati meč BiH i Nizozemske, u kojem će Zmajevi biti domaćini od 18 sati.  Zatim će BiH u goste Poljskoj u meču koji će se igrati 14. oktobra od 20.45h, prenosi Avaz.

U oktobru je planirano i da se odigra polufinale baraža za plasman na Evropsko prvenstvo.

U novembru će biti odigrana posljednja dva kola nove sezone. Zmajevi će 15. novembra u 18 sati igrati protiv Nizozemske na gostujućem terenu, a posljednji duel s Italijom trebao bi biti odigran na domaćem terenu u 2045 sati 18. novembra.

(Vijesti.ba / Avaz)

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem