Nogomet

Remi zeničkog Čelika i kakanjskog Rudara na Kamberovića polju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Danas, 22.7.2023.godine, na „A“ stadionu Kamberovića polje u Zenici, odigran je pripremni susret između zeničkog prvoligaša, NK Čelik i FK Rudar, prvoligaša iz Kaknja, a završeno je neriješenim rezultatom.

Rezultat: NK Čelik – FK Rudar Kakanj 1:1 (1:1);

Ovo je bio drugi pripremni susret za nogometaše Čelika u toku priprema pred početak prvenstva u Prvoj ligi FBiH, grupa Centar, nakon što su prošle subote savladali sa 2:1 ekipi Mladosti iz Kikača.

Čelik je poveo u 32′, a strijelac gola za crno-crvene bio je osamnaestogodišnji Hamza Bronja, pojačanje iz FK Novi Pazar. Gosti iz Kaknja stižu do izjednačenja rezultata na 1:1 pred finiš prvog poluvremena, u 41′, što se ispostavilo kao konačan rezultat ove utakmice.

Narednu pripremnu utakmicu NK Čelik igra naredne subote, 29.7. od 19,30 sati na Bilinom polju protiv HNK Šibenik (Hrvatska).

E.Imamović, Foto NK Čelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno