Nogomet

Remi juniora ZSK-a u Vitezu protiv ekipe Romari

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Remi juniora ZSK-a u Vitezu protiv ekipe Romari – U desetom kolu Omladinske nogometne lige BiH, grupa „Centar B“- Juniori, sezona 2019/2020, juniori ZSK-a 2013 bili su gosti kod svojih vršnjaka u Vitezu, susret je završen neriješeno.

Rezultat:

NK Romari – „OFK ZSK 2013“ 2:2 (2:1) -(Glavni trener juniora ZSK-a Hasib Fetić, predstavnik kluba Jusuf Fazlić).

Strijelci: 1:0 Boris Barnjak u 14′, 2:0 David Mandić u 25′, 2:1 Imran Ahmed u 40′, 2:2 Imran Ahmed u 74′. (Kod rezultata 2:0 za domaće, igrač gostiju Velid Šehić nije iskoristio jedanaesterac u 36′).

Utakmica je odigrana na igralištu „Rijeka“ u Vitezu pred oko 40 gledalaca.

Nakon desetog kola na tabeli vode juniori Čelika sa 25 bodova i gol razlikom 41:4, drugoplasirana je ekipa NK Romari iz Rijeke-Vitez sa 21 bod. Juniori ZSKA-a zauzimaju sedmo mjesto na tabeli sa 13 bodova, četiri pobjede, jedan remi i tri poraza. Na začelju tabele je NK TOŠK sa četiri boda.

Drugi zenički učesnik u ovoj ligi, NK Čelik, odigrao je neriješeno 0:0 na svom terenu protiv ekipe NK Vis Simm Bau iz Kosove kod Maglaja, o tome smo objavili na linju: https://www.zenicablog.com/foto-prvi-neuspjeh-juniora-celika-u-omladinskoj-ligi-bih/ .

U narednom 11.kolu juniori Čelika su gosti ekipi NK Vitez, dok je zenički OFK ZSK 2013 domaćin ekipi FK Vitez.

E.Imamović

Foto arhiva



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno