Nogomet

Remi i pobjeda omladinaca Čelika

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

16. KOLO PREMIJER OMLADINSKE LIGE BIH U NOGOMETU. REMI KADETA, A POBJEDA JUNIORA ČELIKA U ZENICI. KADETI: NK ČELIK – NK VITEZ 0:0 JUNIORI: NK ČELIK – NK VITEZ 1:0

Omladinci Čelika (kadeti i juniori) danas su u Zenici odigrali utakmice redovnog 16.kola Premijer omladinske lige BiH protiv vršnjaka NK Vitez iz istoimenog grada.
Kadeti su odigrali neriješeno, a juniori Čelika su pobjedili. Obje utakmice su sudili: Grabus Adnan iz Travnika (glavni na kadetskoj utakmici), Topalović Sabrija iz Zenice (glavni na juniorskoj utakmici) i Smriko Sahib (Zenica), a delegat je bio Hišam Islambegović iz Zenice.
KADETI:  NK ČELIK – NK VITEZ 0:0
U utakmici 16. kola Premijer omladinske lige BiH u nogometu, sezona 2014/2015, danas u 11 sati, igrali  su kadeti NK Čelik i njihovi vršnjaci iz NK Vitez (Vitez). Završeno je neriješeno 0:0.  Igralo se u Zenici, na Kamberovića polju, na terenu sa umjetnom travom. Utakmica je odigrana pred oko 100-tinjak gledalaca, po sunčanom vremenu (+12*C).  Kadeti Čelika, nakon 16 kola, imaju 8 pobjeda, 6 remija i 2 poraza (30 bodova) u prvenstvu Premijer omladinske lige BiH u nogometu.

JUNIORI:
NK ČELIK – NK VITEZ 1:0 (0:0)
Juniori Čelika, također, su danas u 13 sati, igrali utakmicu iz 16. kola Premijer omladinske lige BiH u nogometu, sezona 2014/2015, protiv ekipe NK Vitez (Vitez). Pobjedili su domaći, juniori Čelika, rezultatom 1:0, postignutim u drugom poluvremenu. Strijelac je bio Hanan Adilović. I ova utakmica igrala se u Zenici, na Kamberovića polju, na terenu sa unjetnom travom. Utakmica je odigrana pred oko 100-tinjak gledalaca, po sunčanom vremenu (+13*C).  Juniori Čelika sada imaju 7 pobjeda, 2 remija i 7 poraza (23 boda) u proteklih 16 kola prvenstva Premijer omladinske lige BiH u nogometu.

E. Imamović za Zenicablog



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno