Ostali sportovi

Regional Rugby Championship nastavlja se i u sezoni 2019/2020.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ragbi klub Čelik nastavlja sa ovim već sada možemo reći tradicionalnim takmičenjem koji će se odigravati u proljetnom dijelu sezone 2019/2020 u kojem nastupa šest klubova iz regije (RgK Čelik, RgK Ljubljana (SLO), RgK Dalmacija (Sinj) (HR), RgK Mladost (HR), RgK Nada (HR), RgK Zagreb (HR).

U ligaškom sistemu takmičenja očekuje nas mnogo uzbuđenja u predstojećim utakmica  koje se odigravaju prema slijedećem rasporedu:

Prve utakmice se odigravaju već 29.03. 2020. godine kada ekipa RgK Čelik putuje u Zagreb na prvu utakmicu

Prvo kolo se zbog reprezentativnih obaveza odigrati 25.04. sastaju Dalmacija (Sinj) i Zagreb i Nada (Split) – MLadost (Zagreb) dok će ekipa Ragbi kluba Čelik putovati u Ljubljanu dana 04.04.2020. godine.

Drugo kolo planirano je za 02.05.2020 godine gdje Ragbi klub Čelik će ugostiti  ekipu Mladosti (Zagreb, HR). a pored ove utakmice u ovom kolu sastaju se i Nada – Zagreb, Ljubljana – Dalmacija (Sinj).

Treće kolo planiranoje za 09.05.2020. godine kada Ragbi klub Čelik putuje u Sinj  gdje se odigrati, dok se u ovom kolu sataju Mladost – Zagreb, i Nada i Ljubaljan.

Četvro kolo planirano je za 16.05.2020. godine gdje će Ragbi klub Čelik ugositit uvijek velikog rivala selekciju Ragbi kluba Nade na domaćem terenu a u ovome kolu sastaju se još Zagreb – Ljubljana, i Mladost – Dalmacija

Peto završno kolo planirano je za vikend 23/24.05.2020. godine kada se sastaju Dalmacija – Nada i Mladost – Ljubljana.

Ono što je sigurno da nas očekuje mnogo uzbuđenja u predstojećem periodu za ljubitelje ragbija u Zenici.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno