Politika

Reakcija: Nezir Pivić o optužbama gradonačelnika Zenice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Reakcija: Nezir Pivić o optužbama gradonačelnika Zenice – Nakon optužbi gradonačelnika Zenice da iza pisma Nogometnog saveza BiH upućenog Gradskoj upravi, a u kojem se navodi da Nogometna reprezentacija BiH do daljnjeg neće igrati svoje utakmice u Zenici, objavom na zvaničnom FB nalogu reagovao je predsjednik GO SDA Zenica, Nezir Pivić. Reagovanje prenosimo u cjelosti:

“Nisam namjeravao da se oglašavam po ovom osjetljivom pitanju, ali moram zarad objektivnog informisanja javnosti. Fuad Kasumović, očekivano, za novi debakl i sramotu Zenice okrivio je i ovaj put, pogodite koga, SDA. Ništa novo od samoproglašenog ekperta koji je uspio da ispolitizira nešto što nije smio, našu Nogometnu reprezentaciju BiH koja nam je svima ponos. Njegovim dolaskom uništene su mnoge stvari u Zenici, a za sve je kriv neko drugi, a nikad Kasumović. Čudno, zar ne? Srećom, građani Zenice nisu slijepi, dobro znaju sagledati situaciju i siguran sam da neće dozvoliti manipulatoru da udara na njihovu inteligenciju.

Fotografije jasno pokazuju ko Nogometnu reprezentaciju koristi u političke svrhe, ali i to ko je bio na južnoj tribini stadiona Bilino polje odakle su upućene salve uvreda našim Zmajevima. Svaki komentar je suvišan.

Ono što sa sigurnošću mogu reći jeste da je Nogometna raprezentacija bila i bit će uvijek srdačno primljena u Zenici gdje smo, zajedno sa našim Zmajevima, ostavili neizbrisiv trag u historiji nogometa u BiH!” , predsjednik GO SDA ZENICA, prof.dr. Nezir Pivić.

Autor: direktno.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno