Biznis

Reagovanje Sindikata AMZ

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sindikat ArcelorMittal Zenica, d.o.o. Zenica želi upoznati širu javnost da je postojeći zakon o radu onemogućio našeg poslodavca da radnici ArcelorMittal Zenica budu robovi i za nas je prihvatljiv postojeći Zakon o radu.

Usvajanjem novog Zakona o radu radnici ArcelorMittal Zenica postaju robovi, a sindikatu se vežu ruke kako ne bi mogli raditi na zaštiti prava i interesa radnika.

Premijer Fadil Novalić govori neistine i obmanjuje radnike, građane i penzionere a pri tome mu zdušno pomažu poslodavci i tobož nekakvi eksperti.

Ovim putem želimo upoznati širu javnost da ne nasjedaju na neistine i obmane od strane premijera, poslodavaca i eksperata jer sindikat je taj koji vrlo dobro zna šta je dobro a šta loše po radnika dok druga strana medalje gleda samo profit i svoj interes a najmanje je zanima da li je radnik zadovoljan i motivisan.

Sindikat ArcelorMittal Zenica se i do sada borio protiv onih koji su ugrožavali prava radnika te ćemo nastaviti našu borbu svim dozvoljenim zakonskim sredstvima kako bi zaštitili prava i interese naših radnika i u to neka budu sigurni svi poslodavci, premijer i vladajuće strukture.

Zajedno smo jači!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno