Nogomet

Razgovor o saradnji u budućnosti: Novoizabrani predsjednik NS ZDK u posjeti Čeliku

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Razgovor o saradnji u budućnosti: Novoizabrani predsjednik NS ZDK u posjeti Čeliku – Novoizabrani predsjednik Nogometnog saveza Zeničko-dobojskog kantona, Muris Jabandžić danas je bio u Nogometnom klubu Čelik Zenica.

Jabandžić je sa predstavnicima NK Čelik razgovarao o problemima, ciljevima i zajedničkoj saradnji kluba i Saveza, a sve u interesu poboljšanja uslova i načina rada za dobrobit fudbalske igre, kako u kantonu, tako i šire.

“Nogometni klub Čelik jedan je od najstarijih i najvećih klubova u našoj zemlji. Sasvim sigurno zaslužuje mjesto u samom vrhu bh fudbala. Otvoren sam za saradnju i konstruktivne prijedloge, te se nadam da će ovi mladi momci i Nogometni savez ZDK, na čelu sa mnom, uspješno sarađivati u budućnosti”, poručio je predsjednik NS ZDK.

“Ponosni smo na činjenicu da je Predsjednik NS ZDK izabrao naš klub za prvu službenu posjetu. Iskreno se nadamo da ćemo u budućnosti ostvariti uspješnu saradnju, te da ćemo zajedničkim radom i zajedničkim snagama stvarati bolje uslove za razvoj fudbala u našem gradu” poručio je predsjednik Upravnog odbora NK Čelik, Denis Mušović.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno