Zabava Zenica

Rasprodate karte za nastupe Dženana Lončarevića u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Rasprodate karte za nastupe Dženana Lončarevića u Zenici, veliki interes i za koncert u sarajevskoj Skenderiji 13. maja

Iako je do velikog koncerta Dženana Lončarevića u sarajevskoj Skenderiji ostalo više od dva mjeseca, ljubitelji njegovih pjesama uveliko kupuju karte za ovaj muzički spektakl, koji je zakazan za 13. maj.

Popularni pjevač već je jednom bez problema napunio Skenderiju 2012. godine i sigurno da će se i ovaj put tražiti karta više. Dok organizatori sarajevskog koncerta uveliko rade na pripremanju ovog odličnog muzičkog događaja, pjevač nema vremena za odmor.

Lončarević je tako bio specijalni gost u prepunoj zagrebačkoj Areni na koncertu Ace Pejovića. Dženan je dočekan gromoglasnim aplauzom, a hiljade posjetilaca u jedan glas je pjevalo njegove hitove.

Potvrda njegove popularnosti širom regiona, ali i kvaliteta njegovih pjesama je i nagrada koju je dobio na nedavnom održanom Music Awards Ceremony 2023. Naime, u kategoriji najbolja pop numera muškog izvođača pobijedila je Dženanova pjesma “Tišina”.

Lončarević ima ugovorene nastupe do kraja godine, a njegova najvjernija publika su pripadnice ljepšeg spola. One čine barem tri četvrtine publike na svim njegovim nastupima, a za Dan žena Dženan će nastupiti u najvećem hotelu u Zenici. Karte za ovo druženje rasprodate su za 24 sata, zbog čega će na istom mjestu pjevati i dan poslije. I za 9. mart više nema karata, pa će svi fanovi iz Zenice koji na vrijeme nisu kupili karte morati doći u Sarajevo 13. maja.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno