Info

Rasprodaja zaplijenjene robe

Umjetne grudi 3 marke, firmirana odjeća 0,5 maraka!
Umjetne grudi 3 marke, firmirana odjeća 0,5 maraka!
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Rasprodaja zaplijenjene robe- Najveću količinu robe koja će se ovoga puta naći na aukciji čini odjeća i to marki Kappa, Gas, Calvin Klein, Timberland, Boxeur i Avilex. Posebno zanimljivo je što se roba može kupiti po izuzetno povoljnim cijenama, a najniža cijena je 0,50 KM..

Zaplijenjeni mobiteli, odjeća, obuća, alat, dijelovi za automobil i dječije igračke su samo neke od stvari koje će se 23. novembra u srijedu naći na aukciji koju organizira Uprava za indirektno oporezivanje Bosne i Hercegovine. Početna vrijednost zaplijenjene robe je 100.000 KM, a razgledanje se može obaviti u ponedjeljak, 21. novembra, od 12 do 13 sati u centralnom skladištu u Banjoj Luci.

UIO BiH redovno organizira aukcije na kojima prodaje robu zaplijenjenu širom BiH, a najviše na graničnim prijelazima prilikom redovne kontrole automobila, robe i slično.

Najveću količinu robe koja će se ovoga puta naći na aukciji čini odjeća i to marki Kappa, Gas, Calvin Klein, Timberland, Boxeur i Avilex. Posebno zanimljivo je što se roba može kupiti po izuzetno povoljnim cijenama, a najniža počrtna cijena je 0,50 KM.

U ponudi su i steznjaci, grudnjaci, gaće, potkošulje, majice i to po početnoj cijeni od 2,12 do 3,81 KM. Među artiklima koje prodaje Uprava za indirektno oporezivanje BiH su i umjetne grudi sa početnom cijenom od 2,96 KM. Na prodaju su i suncobrani, klompe, podmetači, tajice, pegle za kosu…

Stotine odjevnih predmeta poznatih proizvođača i brendova su također na prodaju, a većinu prema pravilima može kupiti samo pravna osoba. Iz UIO BiH navode da će se na prodaji naći motocikl Honda 125 ccm po početnoj cijeni od 958 KM.

U ponudi je i blizu 4.000 komada dioptrijskih naočala po ukupnoj početnoj cijeni od 1.500 KM ili 0,40 KM po komadu. Pravne osobe također će moći kupiti građevinski materijal vrijedan blizu 6.000 KM.

“Navedena roba razvrstana je u lotove od 1 do 37. Roba koja je predmet direktne prodaje je objavljena na oglasnim tablama organizacionih jedinica-carinskih ispostava Banja Luka, Gradiška, Bosanski Brod, Bosanski Šamac, Prijedor, Bihać, Velika Kladuša, Bosanski Novi i Aerodrom Banja Luka. Roba će se prodavati u viđenom stanju bez prava na naknadnu reklamaciju, kao i bez obaveze polaganja depozita”, navode iz UIO BiH.

U direktnoj prodaji mogu učestvovati pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnost registriranu kod nadležnog organa, uz pokaz ovjerene dokumentacije za obavljanje registrirane djelatnosti.

slobodna-bosna.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno