fbpx
Politika

Ramo Isak: saopštenje navijačima NK ‘Čelik’

Ramo Isak: saopštenje navijačima NK ‘Čelik’ – – Sunovrat našeg zeničkog simbola NK ‘Čelik’ se u kontinuitetu nastavlja. U ovom posljednjem činu raspada našeg ’emotivnog’ giganta, zbog kojeg su decenijama prolivane rijeke znoja i suza svih društvenih populacija, želim da kao gradski vijećnik, a i kao kandidat za gradonačelnika Zenice, izrazim svoje duboko vijećničko i ljudsko nezadovoljstvo što gradske vlasti nisu reagovale na moje stalne prijedloge i preduzele adekvatne mjere na reviziji stanja i preduzimanju mjera revitalizacije ovog kluba.

capture-Smatram da je pod hitno potrebno angažovati sve strukture naše lokalne zajednice da se stanje u NK ‘Čelik’ sanira i dovede do sistemskog i efikasnog funkcionisanja. Pri tome navijačke grupe imaju izuzetno važnu ulogu da se donese novi statut NK ‘Čelik’, da se izvrši njegova depolitizacija, i da se po principu ‘1 član – 1 glas’ osigura izbor najboljih i najodanijih kadrova u organe kluba. U potpunosti podržavam sve navijače na njihovom odvažnom i plemenitom zadatku da se spasi NK ‘Čelik’, koji je bio i ostao nedosanjani san svakog Zeničanina. Ja ću kao budući gradonačelnik Zenice zbog agonije u kojoj se nalazi naš klub ovo pitanje staviti u svoj prioritet. Zajedno smo jači! navodi kandidat za gradonačelnika Zenice Ramo Isak.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem