Zabava

RAMBO: Do zadnje kapi krvi i svjetska pretpremijera filma „JOKER“ u novoj filmskoj sedmici u Multiplexu „Ekran“ Zenica

RAMBO: Do zadnje kapi krvi i svjetska pretpremijera filma „JOKER“ u novoj filmskoj sedmici u Multiplexu „Ekran“ Zenica – Uprkos ozbiljnim godinama legendarni Silvester Stalone, jedan od najpopularnijih svjetskih filmskih akcijskih junaka, donosi petu ekranizaciju kultne akcijske priče o ratniku Rambu. Vijetnamski veteran John Rambo (Silvester Stalone) preživio je mnoge potresne događaje u svome životu te se povukao u jednostavan život u izolaciju. U novom nastavku kultnog serijala Rambo se sukobljava sa pripadnicima meksičkog kartela koji su mu oteli kćerku. Novi nastavak kultnog akcijskog hita publika u Multiplexu „Ekran“ Zenica  može gledati od četvrtka u dva termina dnevno od 20:15 i 21:30 sati.

Publiku također očekuje i svjetska premijera dugonajavljivanog filma „Joker“ koji nam donosi

neispričanu priču o najpoznatijem negativcu Gotham Cityja – Jokeru. Do sada smo u ulogama Jokera gledali legendarnog Jacka Nicholsona i Heatha Ledgera, a sada mračnu ulogu preuzima nominiran za nagradu Oscar® Joaquin Phoenix. Ovo je neispričana, samostalna priča o jednom od najpoznatijih i najozloglašenijih negativaca. Joker je izmišljeni lik, supernegativac koji se pojavljuje u DC stripovima. Kroz svoja stripovska pojavljivanja, Joker je prikazan kao visoko inteligentan kriminalac čija je karakterizacija varirala tokom različitih razdoblja.

Najmlađu publiku očekuje nastavak animirane avanture „Šoni i njegovo stado“ koja će sigurno ispuniti očekivanja svih mališana, a ista će igrati svakim radnim danom, te vikendom u više termina.

Filmski raspored i termine igranja moguće je preuzeti na: http://bit.ly/2lumRsu, a sve informacije kao i rezervacije ulaznica moguće je izvršiti na broj telefona: 032 407 518, svakim radnim danom poslije 17h, a vikendom tokom cijeloga dana.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem