Zenica

”Ramazanski vozić” ove godine biće prilagođen uslovima pandemije

”Ramazanski vozić” ove godine biće prilagođen uslovima pandemije- U srijedu 7. aprila 2021. godine muftija zenički hfz. dr. Mevludin ef. Dizdarević u svom uredu u Zenici primio je predstavnice neformalne grupe žena koje organiziraju doček mubarek ramazana manifestacijom “Ramazanski vozić”.

“Ramazanski vozić” je projekt kojeg organizuje neformalna grupa žena iz Zenice, s ciljem da se na prigodan način djeci približi doček omiljenog gosta, ramazana.

PROČITAJTE I:   Jelić: Po novom zakonu, Skupština će biti osnivač Turističke zajednice ZDK

Na sastanku, kojem su prisustvovale Adla Abazović, Hikmeta Husanović, Neska Džananović, Ehlimana Mahmić, Erdina Ajanović Smajić, Smaila Selimanović, Saudina Zaimović i Sabina Isaković, istaknuto je da će se ovogodišnja manifestacija ”Ramazanski vozić” zbog kompletne situacije nastale usljed pandemije koronavirusa, organizirati u vidu podjele paketića za 500 zeničkih mališana.

Muftija Dizdarević izrazio je podršku ovom projektu, ističući da je ovo lijepa manifestacija koja našoj djeci na jedan poseban način uljepšava dolazak mubarek mjeseca ramazana.

PROČITAJTE I:   Vakcinacija protiv COVID-19 na jedanaest vakcinalnih punktova u Zenici
Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010