Naše

RAJA IZ MINISTARSTVA: Napisali pjesmu za odlazeću ministricu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

RAJA IZ MINISTARSTVA: Napisali pjesmu za odlazeću ministricu- Proteklih sedmica došlo je do promjene većine u Skupštini ZDK, te je izglasana smjena aktuelne Vlade Zeničko-dobojskog kantona i u narednim danima se očekuje imenovanje nove Vlade.

Tom prilikom ministri koji napuštaju trenutne funkcije organizuju svoj oproštaj od ministarstva i njegovih zaposlenika, a ministrica obrazovanja, nauke, kulture i sporta ZDK Draženka Subašić je na svom profilu objavila zanimljivu poruku koju prenosimo:

“Danas je smijenjena Vlada ZDK. Imala sam priliku da 10 mjeseci radim posao Ministrice MONKS ZDK. Želim da se zahvalim svim radnicima Ministarstva koji su profesionalno radili svoj posao na čelu sa mnom. Nisu htjeli da dozvole da nam današnji dan neko pokvari i svoje misli su pretočili u pjesmu.  Hvala im od srca što su mi vratili vjeru da se cijeni rad i znanje. Za mene je to najveća vrijednost. Naši putevi se razilaze, ali sam uvjerena da smo mnogo toga naučili jedni od drugih i jedni drugima vratili vjeru da znanje i kada posao koji radite obavljate vrijedno i sa dobrim namjerama daje rezultat kojim se možemo svi zajedno ponositi. Hvala svim partnerima Ministarstva koji ste mi u proteklom vremenu pružali podršku i davali smjenice i vjetar u leđa. Dobri i učeni ljudi pišu velike priče! Hvala vam od srca” poručila je ministrica Subašić u svojoj objavi.

Zanimljivo je da je tom prilikom objavila i pjesmu koju su joj posvetili zaposlenici Ministarstva:

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno