Ostali sportovi

Rafteri SRK “Bosna” donijeli 5 pehara iz Niša

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

EUROCUP NIŠ – Rafteri SRK “Bosna“ donijeli 5 pehara iz Niša – Rafteri SRK Bosna iz Zenice proteklog vikenda od 12-14.05.2017. godine nastupili su na Eurokupu u Nišu, na rijeci Nišavi gdje su ostvarili zapažene rezultate.

Na takmičenju je učestvovalo 12 ekipa iz četiri države,  Bosna i Hercegovine, Slovenije, Bugarske i domaćini iz Srbije.

SRK Bosna je prvog takmičarskog dana osvojila drugo mjesto po disciplinama sprint i H2H, dok su u slalomu bili treći. Drugog dana takmičenja su nastavili sa uspjesima i u disciplini spust također osvojili drugo mjesto i u ukupnom poretku zauzeli su odlično drugo mjesto iza Slovenačkog RT Gimpexa, dok su iza sebe ostavili na trećem mjestu Bugarsku ekipu SKES Avantura.
Prije ovog Eurokupa SRK Bosna trebala je nastupiti na predhodna dva Evropska takmičenja na Tacenu (SLO) i u Slunju (HR), ali su odgođeni zbog niskog vodostaja rijeka Save i Korane.
Srk „Bosna“ Zenica nastavlja sa aktivnim treninzima i pripremama za sljedeće rafting takmičenje Eurocup u Banja Luci koji se održava od 09-11.06.2017.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno