Ostali sportovi

Rafteri SRK “Bosna” donijeli 5 pehara iz Niša

EUROCUP NIŠ – Rafteri SRK “Bosna“ donijeli 5 pehara iz Niša – Rafteri SRK Bosna iz Zenice proteklog vikenda od 12-14.05.2017. godine nastupili su na Eurokupu u Nišu, na rijeci Nišavi gdje su ostvarili zapažene rezultate.

Na takmičenju je učestvovalo 12 ekipa iz četiri države,  Bosna i Hercegovine, Slovenije, Bugarske i domaćini iz Srbije.

SRK Bosna je prvog takmičarskog dana osvojila drugo mjesto po disciplinama sprint i H2H, dok su u slalomu bili treći. Drugog dana takmičenja su nastavili sa uspjesima i u disciplini spust također osvojili drugo mjesto i u ukupnom poretku zauzeli su odlično drugo mjesto iza Slovenačkog RT Gimpexa, dok su iza sebe ostavili na trećem mjestu Bugarsku ekipu SKES Avantura.
Prije ovog Eurokupa SRK Bosna trebala je nastupiti na predhodna dva Evropska takmičenja na Tacenu (SLO) i u Slunju (HR), ali su odgođeni zbog niskog vodostaja rijeka Save i Korane.
Srk „Bosna“ Zenica nastavlja sa aktivnim treninzima i pripremama za sljedeće rafting takmičenje Eurocup u Banja Luci koji se održava od 09-11.06.2017.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

VIDEO: Zenica – Jutro u “čeličnom gradu”

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: