Info

Radosna vijest za dijabetičare u ZDK

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ovim putem želimo da obavijestimo sve dijabetičare na područnu ZDK i podijelimo radosnu vijest koju smo dobili, da su AiDEX Senzori za kontinuirano mjerenje nivoa glukoze nakon registracije u Agenciji za lijekove i medicinska sredstva Bosne i Hercegovine distribuirani u apoteke Zeničko-dobojskog kantona.

AiDEX Senzori su prvi registrovani senzori u Bosni i Hercegovini koji su trenutno dostupni u apotekama širom države.

Pored same distribucije senzora, zastupnik, CEE-MED d.o.o., pruža postprodajnu podršku svim korisnicima senzora.

Podrška korisnicima uključuje stručnu i tehničku pomoć prilikom postavljanja Senzora AiDEX, obuku za samostalno postavljanje Senzora, kao i po potrebi praćenje korisnika Senzora. U svrhu dodatne edukacije korisnika Senzora AiDEX, podigli smo web stranicu www.Dia.ba. Putem ove web stranice, korisnici Senzora AiDEX mogu pristupiti edukaciji, ostvariti pravo na garanciju i reklamaciju. Svaki korisnik senzora AiDEX koji se obrati putem e-pošte ([email protected]) dobit će odgovor na svoje pitanje ili reklamaciju u najkraćem roku, najčešće ne duže od 24 sata.

Takođe, otvorena je i fiksna telefonska linija za korisnike: 033-420-026 (radnim danima od 8 do 16 sati).

Dodatno, želimo napomenuti da je kompanija CEE-MED d.o.o, o svom trošku, omogućila korisnicima AiDEX Senzora sa dijagnozom dijabetes Tip1 do 18 godina da, prilikom kupovine prva dva AiDEX senzora u Zeničko-dobojskom kantonu, dobiju jednokratno Transmiter besplatno.

Važno je napomenuti da CGMS AiDEX sistem uključuje Senzore s rokom trajanja od 14 dana, Transmiter s rokom trajanja od četiri godine (uz garanciju), i aplikaciju na bosanskom jeziku (dostupnu preko www.Dia.ba).

Ovu radosnu vijest željeli smo podijeliti sa stanovnicima Zeničko – Dobojskog kantona i Bosna i Hercegovine.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno