Ljudi

Radosna vijest iz porodice Žigonja: prikupili smo novac za Ajdinu operaciju!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Radosna vijest iz porodice Žigonja: prikupili smo novac za Ajdinu operaciju! – Dragi naši prijatelji i dobri ljudi sirom cijele planete evo došao je i taj dan kad ćemo objaviti da smo sakupili sav potreban planirani iznos, a to je oko 100 000 KM (operacija, smještaj i prijevoz), tačnije mi smo sakupili malo više 100 987 KM.

U ovaj iznos su uračunata i sredstva preko gofundme (17. 615 $) i citydeal prodaja vaučera po 5 KM od kojih je prodajom sakupljeno 5 810 KM i želim da vas odmah obavjestim da će isti biti ugašeni u ova dan dva, dok se sva sredstva prebace na Ajdinov račun.

Hvala puno Amra Dzananovic-Besovic-Beso koja nam je otvorila gofundme i našem velikom prijatelju Haris Husejnovic koji je omogućio prodaju vaučera, želim da vam kazem Amra i Harise učinili ste veliki doprinos u ovoj našoj borbi.

Isto tako ogromnu zaslugu i doprinos u našoj borbi učinili su i svi portali koji su me podržali i ja im se ovom prilikom svima zahvaljujem,jer bez vaše pomoći jako bi bilo teško doprijeti da se nas apel daleko čuje.

Hvala i svim grupa čiji sam član i administratorima istih koji su me trpili sve ove mjesece i podržavali mog Ajdina,te dijelili naše apele,ogromna je i vaša zasluga.

I konačno #DOBRI #LJUDI,veliko hvala mojoj Zenici,mojoj BiH,ENTITETIMA,Sandzaku,LJUDIMA IZ HRVATSKE,SRBIJE,CRNE GORE,SLOVENIJE koji su me zvali i uplaćivali svoje Donacije za liječenje našeg Ajdina.

E sad moja #DIJASPORO znam da vam je teško,da ste rasuti svuda po svijetu, ali šta bi mi bez vas, šta bi mi bez vaše pomoći i podrške,budite ponosni i znajte da ste vi ti koji bolesnima dajete nadu u našoj zemlji,nadu koju im je njihova zemlja uskratila,budite sigurni da bi bez vas bilo jako puno gladnih, žednih, bosih i umrlih,zato vam kazem BUDITE PONOSNI, jer ja jesam i moram vam reci još jednom šta bismo mi bez vas❤️

Molim dragog Allaha da vas sve nagradi,da nikada ne padnete u iskušenje sličnom našem ili nedaj Boze tezem,jedino vam je potrebno ZDRAVLJE i ja vam ga od srca želim i molim dragog Allaha da vam ga podari.

Želim da obavjestim da su u toku još neka prikupljanja sredstava koja su ranije dogovorena, a za koje ja znam, ja sam želio ISKRENO da taj se novac ismijeri drugome,ali su svi željeli da to ide za Ajdina jer je njemu i namjenjeno.

Ono sto je vezano za operaciju i što smo mi dobili danas odgovor, nalazi su proslijeđeni dr. Ahmetu Alanaju i on će ih pregledati te odrediti datum operacije sa svojim suradnicima, a jedan od njih će biti i dr. Memet Ozek koji je radio i prvu operaciju.

Sada je pred nama onaj teži dio naše borbe, a to je iščekivanje datuma i sama operacija, ali vi ste svoje uradili, sad nam ostaje MOLITVA I VJERA U ALLAHOVU POMOĆ da će ako Bog da i ova operacija okončati se bez problema.

Nadam se da je dragi Allah zadovoljan našom putanjom kroz ovo iskušenje, a nadam se da ste i vi sa našom transparentnošću i iskrenosti i hvala vam za svi moralnu i finansisku pomoć, hvala vam sto ste nam olakšali put u našoj borbi koji uz Allahovu pomoć i nije bio tako težak, drago nam je sto je nas Ajdin dotakao vaša srca i sto ste vidjeli kakav je on uistinu dječak i mi roditelji se jako ponosimo našim Ajdom.

Sve naknadno sto saznamo,naravno putem naše grupe POMOZIMO AJDINU ŽIGONJI cu vas obavijestiti.
Hvala puno, hvala od srca.

Voli vas Ajdo i porodica ŽIGONJA!!!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno