Zenica

Radionica učenja osnova dekupaža za djecu- “Decoupage ART by Maja L.”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Tradicionalni stari obrt “Decoupage ART by Maja L.” vlasnice Zeničanke Maje Bajrambašić- Lepić uskoro bilježi uspješnu prvu godinu svog poslovanja i postojanja.

Pored redovnih narudžbi i aktivnosti odnedavno je uvedena i radionica učenja osnova dekupaža i praktičan rad za djecu predškolskog i školskog uzrasta do 12 godina. Radionica je sa ograničenim brojem učesnika da bi se djeci prenijelo što više znanja i posvetilo što više pažnje, te polaznici dobijaju diplomu, poklon i dekupaž kutiju napravljenu svojim rukama.

Trajanje radionice je dva sata, održavanje u igraonici, tako da djeca pored učenja imaju i prostora za igru i zabavu.

“Prezadovoljni smo odzivom djece, te njihovim vještinama savladavanja novih tehnika i pokazivanja kreativnosti. Također ovo je jedan od načina da djeca provedu manje vremena uz mobitel ili televizor, a i roditelji da dobiju koji sat za sebe i druge aktivnosti.”  navela je Maja te najavila i volonterski rad sa djecom sa posebnim potrebama u skorijoj buducćnosti, ali i osvrnula se i na nedavno održanu radionicu sa ženama u Žepču u sklopu projekta udruženja čiji je i sama član.

Također za sad  planira samo rad s djecom, jer kako ističe pored ličnog zadovoljstva želi da podstakne djecu da probude kreativnost u sebi i provedu što više  vremena razvijajući tu vještinu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno