Zenica

Radionica “CABARET ART ROOM”

Radionica “CABARET ART ROOM”- Sinoć je u Cabaret club-u, u okviru radionice “CABARET ART ROOM”, održano oslikavanje kanom.Učesnice uz instruktoricu Zijadu Kurtodžu-VučakVučak, imale su priliku upoznati se sa metodama pripreme kane, izrade pisaljke za crtanje, osnovama oslikavanja i upotrebi dekoracije.Najhrabrije su pristale da im se izradi Mehendi po rukama (ukrašavanje kože kanom).

Organizatori, već najavljuju novu radionicu, a o čemu je riječ, znat ćemo uskoro.

Za petak iz Cabaret club-a najavljuju još jedan događaj.Naime, nakon par svirki za najstarijim Zeničkim bandom “THE TAXI BAND”, braća Petrović su uspjeli okupiti i kompletan dobro znani također Zenički band “GONG”.Bit će to noć pop-rock balada i evergreena.

Organizatori ističu da im je zadovoljstvo da građanima mogu priuštiti svirke iz 60, 70 i 80-ih godina.Ulaz i za ovaj koncert je slobodan,a sve informacije možete dobiti na br.tel.032/246-246

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem