Zabava

Radio Zenit: dva nova online streama

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Radio Zenit je za sve svoje slušatelje/ice pokrenuo nova dva ONLINE streama. Izabrali smo kanale “Najveći hitovi 80-ih” i “Najveći hitovi današnjice”.

Najveći hitovi 80-ih!
Mnogi su popularna “Jeans generacija” i još uvijek se prisjećaju i uživaju u pjesmama 80-ih prošlog vijeka. Upravo iz tog razloga smo pokrenuli kanal gdje ćete, bez reklama, uživati u najboljoj i probranoj muzici po našem izboru iz navedenog perioda.
File koji ćete pokrenuti u Winampu možete preuzeti OVDJE!

Ako želite slušati preko web browsera, kliknite OVDJE!

Najveći hitovi današnjice!
Drugi kanal koji smo napravili jeste za mlađe i one koji su u ‘savremenim trendovima’. Na ovom kanalu ćete moći poslušati najbolje i najveće hitove sa svjetskih top lista, kao i najnovije i najbolje sa ‘domaće scene’.
File koji ćete pokrenuti u Winampu možete preuzeti OVDJE!

Ako želite slušati preko web browsera, kliknite OVDJE!

Najbolje za kraj :)
I za kraj, imate i dalje naš glavni stream gdje je sve ovo i još dosta toga odlično ‘umixano’ i spremno samo za vas :) File koji ćete pokrenuti u Winampu možete preuzeti OVDJE!

Zenit.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno