Nogomet

Prvo kolo Kupa FBIH – NK Fortuna- FK Dizdaruša Brčko

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Ove srijede, 25.8.2021.godine, NK Fortuna Zenica igra svoju utakmicu u okviru prvog kola Kupa Federacije BiH, nastavka takmičenja među 32 najbolje ekipe u BiH nakon što su završili kao drugoplasirana ekipa u Kupu ZDK.
 
-Protivnik Fortune je ekipa FK Dizdaruša iz Brčko Distrikta, sve ćemo uraditi kako bi naše sportske prijatelje dočekali u što boljem ambijentu i okruženju, a na terenu ćemo sve uraditi kako bi ostavrili što bolji rezultat, ostvariti još jednu pobjedu, i time osigurati nastavak takmičenja u Kupu -, kažu iz Fortune. U prodaju su pustili karte podrške, kao vid pomoći i podrške u radu i funkcionisanju NK Fortuna Zenica. Karte se mogu kupiti kod trenera NK Fortuna Zenica. Utakmica se igra u srijedu 25.08.2021. godine, na stadionu Kamberovića polje, B teren, u 17 sati.
E.Imamović


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno