Nogomet

Prvi trening Čelika sa Borisom Pavićem

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Jutros su u Areni naši nogometaši odradili prvi trening pod vodstvom novog šefa stručnog štaba, Borisa Pavića. Nakon što Uprava kluba nije uspjela dogovoriti angažman sa selektorom U21 reprezentacije BiH, pozvan je bivši nogometaš Čelika koji je odmah pristao na sve uvjete. Nakon uspješne igračke karijere, Boris sjeda na užarenu trenersku stolicu.

Za stranicu Robijaši1988 je dao kratku izjavu: Velika mi je čast, ali ujedno i obveza, što sam imenovan trenerom. Situacija nije bajna ali vidim da su dečki spremni na ozbiljan rad i vjerujem da ćemo ispuniti sve ciljeve koje je klub stavio pred nas. Stalno sam bio u kontaktu sa bivšim igračima koji su radili u klubu, znam koliko je Čelik značajan klub za naše navijače, znam kakvo je trenutno stanje. Prva misao nam je da napornim radom vratimo na tribine naše navijače. Vjerujem da ćemo uz povratak iskusnih Jusića, Karića i Salčinovića, te još jedno-dva pojačanja, biti mnogo bolji nego što smo bili u prvom dijelu prvenstva. Još ovaj tjedan imamo pojačani rad, uglavnom na izdržljivosti. Već u srijedu igramo prvu pripremnu utakmicu sa Banovićima, u subotu sa kakanjskim Rudarom. Kadar nam je preširok, imamo više od 30 igrača. Kroz ove dvije utakmice dati ćemo priliku svima, isprofilirati će se igrački kadar i odlučiti ćemo se za 22 igrača i 3 vratara.

Bivši kapiten Čelika, Emir Jusić se vratio u klub nakon što je prošlu polusezonu proveo u Kazahstanu: Sinoć u kasne sate smo završili ugovor, bilo je vrlo korektno. Napraviti će se ugovor na polusezonu. Došli smo Fenan Salčinović, Mahir Karić i ja. Nadamo se da ćemo pomoći u našem cilju, a to je pomak prema sredini tabele jer smo trenutno u velikom bodovnom zaostatku. Drago mi je što sam ponovno tu, dati ću sve od sebe, zalagati ću se i mislim da će sve biti u redu.

Fotografije sa treninga možete pogledati na FB grupi Robijaši 1988 LINK

10955720 845478398824257 8180022572343324547 n



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno