Zabava

Prvi trailer za historijsku dramu “Marija Stuart kraljica Škotske”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prvi trailer za historijsku dramu “Marija Stuart kraljica Škotske” – Na naše veliko zadovoljstvo ispred distributerske kuće Una film Vam predstavljamo, prvi trailer za historijsku dramu “Marija Stuart kraljica Škotske” (MARY QUEEN OF SCOTS), u kojem glavne uloge nose Saoirse Ronan I Margot Robbie, a koji u BiH kina stiže 07. februara 2019. godine.

Trailer pogledajte putem sljedećeg linka:

Film “Marija Stuart kraljica Škotske” istražuje turbulentan život karizmatične Marije Stuart. Nakon što je sa 16 godina postala kraljica Francuske a sa 18 udovica, odbija pritisak da se ponovo uda. Umjesto udaje, vraća se u svoju rodnu Škotsku da povrati tron koji joj pripada. Međutim Škotskom i Engleskom vlada neodoljiva Elizabeta I. Obje mlade kraljice vide jedna drugu u strahu i slabosti. Rivali u moći i ljubavi, ženski regenti u svijetu u kojem dominiraju muškarci, njih dvije će morati da odluče kako da igraju igre oko braka i nezavisnosti. Odlučna da bude vladar a ne samo figura, Marija se poziva na pravo da zauzme engleski tron, prijeteći Elizabetinom suverenitetu. Izdaja, pobuna i zavjera ugrožavaju oba prijestola i mijenjaju tok historije.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno