Zabava

Prvi poslušajte: demo nove pjesme Sajida Jusića

Sajid Jusić
Sajid Jusić
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prvi poslušajte: demo nove pjesme Sajida Jusića  – Nakon pauze u diskografiji, (ako isključimo nastupe na Festivalima), te nakon objave fotografija iz studija RuvexMusic na Facebooku (gdje smo radili na dječijoj pjesmi za nastupajući 10. Jubilarni Festival) dobili smo ogroman broj poruka, emailova od naše stare dobre “raje” da je došlo krajnje vrijeme da Sajid Jusić uradi novu pjesmu, kaže za Zenicablog Alen Ruvić Ruvex.

Između brže pjesme i balade, Sajid je ipak uz mali “pritisak” ekipe iz studija pristao da ide ni balada, ni brža nego baš prepoznatljivi Sajidov stil. Snimak koji vam ustupamo je samo radna demo verzija dijela pjesme “Tražim te”.

Pjesma će biti snimana u studiju RuvexMusic, muziku i tekst uradio je Sajid Jusić, a aranžman i produkciju će raditi Alen Ruvić Ruvex.
Također u planu je i snimanje spota nakon promocije pjesme.

poslušajte demo:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno