Ostali sportovi

Prvi međunarodni Taekwondo turnir Zenica Open 2016

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prvi međunarodni Taekwondo turnir Zenica Open 2016- Dana 22.10.2016 godine u sali “Bilmišće” je održan prvi međunarodni Taekwondo turnir Zenica Open 2016 u organizaciji TKD kluba START i TKD kluba SNAGA.

Na turniru je uzelo učeščće 377 takmičara iz Bosne I Hercegovine, R:Slovenije i R.Hrvatske kao i iz preko 20 klubova . U veoma jakoj i dobroj sporskoj atmosferi ostvareni su zapaženi rezultati .Turnir je protekao bez ikavih problema uz velike napore organizatora i učešća. Taekwondo tim START SNAGA je u ukupnom poretku ostvario drugo mjesto u borbama ,a u izvođenju formi bili su prvi.Ukupno je osvojeno 8 zlatnih, 6 srebrenih, i 14 bronzanih medalja u borbama, 4 zlatne i dvije bronzane medalje u formama. Kao najbolji pojedinac iz kluba je proglašena mlađa kadetkinja Tajra Tašić koja je proglašena za najbolju mlađu kadetkinju turnira.

Taekwondo tim START SNAGA se zahvaljuje svim sponzorima, medijskim kućama, web blogovima ( a ponajviše ZenicaBlogu), roditeljima, učesnicima kao i svim klubovima koji su omogućili ovaj spektakl u našem gradu. U narednom periodu TKD Tim START SNAGA se vraća svojim obavezama unutar kluba, jer predstoji godišnje polaganje za viša zvanja.

Uprava Taekwondo kluba START



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno