Zenica

Prva noć Zenica Summer Festa: Saša Kovačević “zapalio” Zenicu

Prva noć Zenica Summer Festa: Saša Kovačević “zapalio” Zenicu – Završena je prva noć najvećeg Festivala u državi, Zenica Summer Festa 2019. Blizu 30 hiljada posjetilaca na Trgu Alije Izetbegovića, sinoć je doživjelo ljeto, uživalo u sjajnoj muzici i bilo dio veličanstvene ljetne priče.

Dvosatnim nastupom, jedan od najpopularnijih izvođača pop muzike, Saša Kovačević, “zapalio” je zeničku publiku, koja je od početka koncerta, u glas pjevala njegove najveće hitove.

Nakon prvog bloka pjesama, uslijedio je fenomenalni vatromet, koji je dočekan na veliko oduševljenje svih prisutnih. Zenica je pjevala, plesala, i bila centar kulturnog dešavanja Bosne i Hercegovine.

Drugog dana Festivala, na programu su dva sadržaja. Prvi, onaj za naše najmlađe, koji počinje u 10:00 sati, a zeničku djecu zabavljaju Latif Močević i Mravko Travko. Nakon toga, od 17:00 sati, na trgu nas čekaju Haos animatori, koji će svojom izvedbom, zabavljati zeničku publiku do 23:00 sata.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem