Rukomet

Prva liga FBiH, grupa Sjever: Rukometaši Čelika u subotu dočekuju Gračanicu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prva liga FBiH, grupa Sjever: Rukometaši Čelika u subotu dočekuju Gračanicu – Ovogodišnju prvenstvenu sezonu u Prvoj ligi Federacije BiH grupa Sjever, rukometaši Čelika započeli su sa mnogo problema, kako finansijskih tako i organizacionih.

U ligu su ušli sa potpuno podmlađenim timom pred kojim je teška i neizvijesna sezona. U dosadašnjem dijelu uz jedno slobodno kolo upisali su i dva poraza. U prošlom kolu poraženi su od Krajine u Cazinu sa 40:34. Već ovog vikenda u subotu 21. oktobra očekuje ih još jedna teška utakmica. Na Bilmišće sa tri uzastopne pobjede stiže Gračanica.

Na strani gostiju je kvalitet i iskustvo dok je prednost Čelika mladost, domaći teren i publika. Kako je danas za RTV Zenica izjavio trener Čelika, Seldin Rizvanović, očekuje kvalitetnu utakmicu i maksimalno zalaganje svih igrača, dok će rezultat biti u drugom planu.

Utakmica 4. kola Prve rukometne lige Federacije BiH, Čelik-Gračanica igra se 21. oktobra u dvorani Bilmišće s početkom u 17,30 minuta.

sportzdk.ba

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno