Biznis

Prva kompanija na BiH tržištu koja pruža kompletan servis nadzora i održavanja nekretnina

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Čast nam je da Vam predstavimo novi poslovni poduhvat fime Cospex d.o.o. Zenica, koji se odnosi na nadzor i održavanje nekretnina.
U pitanju je servis pod nazivom ProHome, koji pruža usluge pravilnog pregleda i održavanja nekretnina, te redovnog i detaljnog izvještavanja korisnika usluga.

Mi smo prva kompanija na BH tržištu koja pruža kompletan servis nadzora i održavanja nekretnine. Sa strašću za sigurnost, kvalitet i brigu o vašem domu, predano stojimo iza naših vrijednosti.

Posjedovati nekretninu ujedno znači imati obavezu o kojoj se moramo redovno brinuti. Dok u nekretnini živimo, gotovo ni ne primjećujemo šta sve svakodnevno činimo kako bismo je održavali urednom i sigurnom. Ne radi se tu samo o košnji trave i popravku kvarova u kući ili stanu, već i o malim obvezama i svakodnevnim aktivnostima poput pražnjenja poštanskog sandučića, prozračivanja prostorija, korištenja elektroničkih uređaja, kućanskih aparata – bijele tehnike i rasvjetnih tijela.

Upravo te male obaveze i aktivnosti je nemoguće redovito obavljati ako u nekretnini ne živimo, a pogotovo ako živimo u drugom gradu ili državi. Osim toga, ostavljanje nekretnine bez nadzora može dovesti do opasnih situacija koje vlasniku nekretnine mogu nanijeti veliku materijalnu i nematerijalnu štetu.

I šta onda učiniti kako Vaša nekretnina ne bi propadala dok u njoj niko ne stanuje? Rješenje je pronaći profesionalnog pružatelja usluga koji ne samo da će znati kako pravilno pregledavati i održavati nekretninu, nego će to činiti redovno i detaljno te Vas o svemu izvještavati.

I tu dolazimo mi, ProHome Service, tim stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom, posvećeni pružanju vrhunske usluge nadzora i održavanja nekretnina. Sa strašću za sigurnost, kvalitet i brigu o vašem domu, predano stojimo iza naših vrijednosti.Vlasnicima stanova i kuća nudimo visoki standard usluga uz koje će se moći bezbrižno posvetiti svojim svakodnevnim obvezama, neopterećeni stanjem svoje nekretnine.

Pružamo, na jednom mjestu, kompletnu uslugu brige o nekretninama, od nadzora i održavanja, projektovanja, izvođenja radova, savjetovanja, opremanja, čišćenja do administrativnih usluga,

Na raspolaganje vam stavljamo kompletan stručni tim ljudi koji uz vaše odobrenje vode i izvršavaju sve potrebne procese.
Pro Home: Partner vašeg doma

Predani smo korektnom, poštenom, odgovornom i profesionalnom odnosu prema klijentima. Naš tim stručnjaka dobro je upoznat sa problematikom održavanja i nadzora nekretnina, posjedujemo dugogodišnje iskustvo u izvođenju svih završnih građevinskih radova, u sektorima prodaje, inženjeringa, investicija i finansija.

Svjesni smo koliko je opasno nepoznatim ljudima ustupiti ključ od kuće ili stana. Isto tako, svjesni smo odgovornosti koju preuzimamo na sebe uzimajući ključ Vaše nekretnine. Kako bi se naši klijenti osjećali sigurno prepuštajući nam ključ svoje nekretnine, izradili smo proceduru postupanja s ključevima koje se u potpunosti i bez iznimke pridržavamo. Ključ je deponiran u certificiranom protuprovalnom sefu na tajnoj lokaciji. Pristup ključu, odnosno šifri sefa u koji je ključ spremljen, imaju samo dvije osobe – osoba zadužena za obilazak nekretnine i osoba zadužena za nadzor nekretnine dok se obavljaju potrebni radovi.

Ključ se nikada ne daje, niti ostavlja trećoj osobi, osim uz odobrenje vlasnika nekretnine koje nam daje pisanim nalogom.
Naš profesionalni tim stručnjaka je spreman da se uhvati u koštac sa kompleksnim izazovima i ponudi jednostavna rješenja. Prepustite nam brigu oko nekretnine, a vi uživajte u miru i bezbrižnosti.

Za više informacija i saradnju, kontaktirajte nas danas i dozvolite nam da vam pružimo vrhunsku uslugu koja će zadovoljiti sve vaše potrebe.
Potencijalni klijenti mogu nas kontaktirati na nekoliko načina. Slobodno nas nazovite na broj telefona +387 32 203 700 ili putem mobilnog telefona na broj +387 61 346 988, gdje smo dostupni i putem aplikacija poput WhatsApp-a i Vibera. Također, možete nam poslati e-mail na adresu [email protected]. Ako preferirate osobni kontakt, posjetite nas na adresi ProHome, Ul. Sarajevska 314, Zenica.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno