Zločini

Provala u kuću u Kotromanićevoj, zapaljen plast sijena u Hinovićima

Foto: ilustracija
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Provala u kuću u Kotromanićevoj, zapaljen plast sijena u Hinovićima – Na području Ze-Do kantona javni red i mir narušen je u pet slučajeva, bez povređenih lica.  U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli Zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

U ulici Kotromanića broj 14, Grad Zenica, izvršena teška krađa u kuću vl. K. I., gdje je otuđena manja količina zlatnog nakita. Izvršen uviđaj.

U mjestu Olovske Luke, općina Olovo, izvršeno je KD-o oštečenje tuđe stvari od strane Š. E. iz Olova, tako što je u Sportskoj kladionici “BH Play” oštetio plazmu marke “Vivax”. Izvršen uviđaj.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Na području Ze-Do Kantona registrovano je deset saobraćajnih nezgoda, u dvije SN, jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede i četiri lica zadobila lakše tjelesne povrede.

STANJE I PROHODNOST PUTEVA

Na putu M-17 u mjestu Poljice, općina Maglaj, zbog SN sa povređenim licima, saobraćaj bio obustavljen u oba pravca, te u vremenu od 18,05 do 20,15 sati, saobraćaj se odvijao jednom saobraćajnom trakom.

Na ostalim putnim pravcima na području Ze-Do kantona saobraćaj se odvijao bez zastoja.

POŽARI I EKSPLOZIJE

U vremenu od 16,00 do 11,00 sati, u mjestu Hinovići, Grad Zenica, došlo do zapaljenja jednog plasta sijena vl. H. D. iz Zenice. Izvršen uviđaj.

Na području Kantona nije bilo eksplozija.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno