Rukomet

Protiv Švicaraca oba meča u gostima?

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Protiv Švicaraca oba meča u gostima? Rukometaši Čelika voljom žrijeba u osmini finala rukometnog Challenge Cupa igrat će protiv švicarske ekipe Wacker Thun. Prvi meč na programu je 13. ili 14. februra 2016. godine i trebao bi se igrati u Zenici, a revanš je 20. ili 21. februara u Švicarskoj.

Međutim, na adresu zeničkog kluba, kako Sportzdk.ba saznaje, stigao je dopis iz Wacker Thuna čija uprave predlaže da se oba susreta igraju u Švicarskoj! Član uprave RK Čelik potvrdio je za naš portal, kako su Švicarci spremni snositi troškove avio prijevoza za kompletnu ekipu Čelika, kao i druge troškove.

Iz RK Čelik za sada nije otišao odgovor na adresu u svijetu rukometa dobro poznatog rivala ali sigurno je kako potez Švicaraca može radovati ljude iz zeničkog kluba, koji imaju bar jednu brigu manje jer ukoliko ne uspiju osigurati sredstva za organizaciju utakmice u Areni Zenica, mogu iskoristiti ovaj “džoker”. Inače, u 3. kolu Challenge Cupa Wacker Thun eliminisao je tursku Bursu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno