Zločini

Pronađena droga, razbijao stakla u haustoru…

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U ulici ZAVNOBiH-a kod broja 137, službenici uniformisane policije zaustavili su putničko motorno vozilo “Renault”, registarskih oznaka T75-J-600, kojim je upravljalo lice H.O. iz Zenice. Izvršenom kontrolom i pregledom vozila pronađen je paketić sa zeljastom materijom koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. Lice H.O. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje Policijske uprave I.

U ulici Ćire Truhelke broj 2/A, od strane lica H.M. iz Zenice izvršeno je krivično djelo nasilničko ponašanje, na način da je isto u haustoru zgrade razbilo više stakala na vratima, a potom razbilo prednje vjetrobransko staklo i oštetilo poklopac motora na parkiranom putničkom vozilu marke “Ford Fiesta”, registarskih oznaka A29-T-638, vlasništvo S.A.. U 19,30 sati lice H.M. je locirano i lišeno slobode od strane policijskih službenika, nakon čege je zadržano u prostorijama za zadržavanje Policijske uprave I. Izvršen je uviđaj od strane Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

Na području Kantona dogodilo se trinaest saobraćajnih nezgoda, u kojim je jedno lice zadobilo lake tjelesne povrede, te je pričinjena materijalna šteta na vozilima. (MUP ZDK)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno