Zenica

Promotivni film u svrhu prezentacije ostvarenih ciljeva i rezultata projekta LIFE

Promotivni film u svrhu prezentacije ostvarenih ciljeva i rezultata projekta LIFE  – Međunarodna finansijska korporacija, članica Grupacije Svjetske banke napravila je kratki promotivni film u svrhu prezentacije ostvarenih ciljeva i rezultata projekta LIFE koji je realizovan u saradnji sa Gradskom upravom Zenica.

Promotivni film na slikovit i direktan način prikazuje kako je unaprijeđen rad administracije Grada Zenica, što je rezultirao efikasnijim servisiranjem privrednika i građana u partnerskim gradovima i općinama gdje je realizovan projekat LIFE.

Ostvareni rezultati su od interesa za investitore i privrednike, kao i za sve građane koji koriste usluge grada, općine ili kantona.

Projekat poboljšanja poslovnog okruženja i privlačenja investicija na lokalnom nivou – LIFE, provodi Međunarodna finansijska korporacija IFC, članica Grupacije Svjetske banke, a finansira Vlada Ujedinjenog Kraljevstva, putem UKaid-a. Grad Zenica je realizaciji ovog projekta pristupio u martu 2018. godine i za godinu dana kroz projekat LIFE analizirano je svih 165 administrativnih postupaka koje Gradska uprava provodi, od kojih je 90 posto pojednostavljeno ili unaprijeđeno.

VIDEO

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem