Biznis

Promocija Samsung televizora koja traje od 1. oktobra do 17. novembra

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Promocija Samsung televizora koja traje od 1. oktobra do 17. novembra – Samsung je prethodnih 50 godina posvetio inovacijama koje su olakšale život ljudima i pomerale granice kapaciteta čovjeka. Ponosno možemo reći da smo mnoge od vas činili sretnim i zadovoljnim. Milioni ljudi su koristili naše proizvode i uživali u jedinstvenom iskustvu koje smo im pružali. Zato ovaj jubilej obilježavamo na poseban način i pružamo vam još više razloga za radovanje!

Iskoristite specijalnu akciju koja traje od 1. oktobra do 17. novembra:

Kupovinom QLED 8K televizora na poklon dobivate Q90 Soundbar. S ovim dodatkom uživajte u gledanju omiljenog sadržaja uz panoramski zvuk. Soundbar zvučnik ispunjava svaki ugao prostorije bogatim i dinamičnim zvukom. Kupovinom jednog televizora iz serije QLED Q80 ili Q90 na poklon dobivate Galaxy Tab A 10.5. Upoznajte se s novim optimizovanim kućnim uređajem. Tablet s 10,5-inčnim ekranom, 3D surround Quad zvučnicima, visokim performansama i dugim trajanjem baterije, napravljen je da cijela porodica uživa u njemu.

Kupovinom jednog televizora iz serije QLED Q60 ili Q70 na poklon dobivate Galaxy Watch Active. Uz nov televizor istražite i novu generaciju uređaja Galaxy Watch Active. Svi fitnes satovi imaju pametne funkcije za praćenje podataka, ali Watch Active se izdvaja. Ovo je fitnes sat koji aktivno pruža savjete tako da ste uvijek za korak ispred drugih.

Samsung QLED televizori se zasnivaju na Quantum dot tehnologiji koja je jedinstvena na tržištu i pruža najbolje iskustvo gledanja sadržaja na velikom ekranu!

Zaplovimo u novu eru inovacija zajedno s jedinstvenim proizvodima koji pomjeraju granice i uljepšavaju vam svaki dan. Uz moćnu i pametnu QLED tehnologiju ovaj televizor vam pruža izvanredan kvalitet slike i savršenu funkcionalnost. QLED televizori pomjeraju granice u prikazivanju vašeg omiljenog sadržaja, a s druge strane ispunjavaju vaš dnevni boravak dekorativnim sadržajem. Čak i kada je isključen, novi QLED televizor ispunjava vaš dom zanimljivim slikama koje se smjenjuju dok je televizor isključen.

Zato nabavite svoj televizor i započnite novu eru inovacija s nama!

Kako biste ostvarili pravo na poklone, potrebno je registrirati svoju kupovinu slanjem sljedećih podataka na e-adresu [email protected] i to u roku od 30 dana od datuma izdavanja računa: ime, prezime, e-adresa, kućna adresa (zbog dostave poklona), prikaz (sken) fiskalnog računa s prodajnog mjesta, model i serijski broj uređaja.

Promocija traje od 01.10. do 17.11.2019. ili do isteka zaliha. Uslove promocije i više informacija možete pronaći ovdje.

Kompletnu ponudu Samsung televizora možete pogledati na ProComp web shopu na sljedećem linku: https://www.procomp.ba/262-samsung-televizori



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno