Kultura

Promocija “Metodologije rada s mladima na projektima iz oblasti teatra”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon skoro osam godina rada na različitim kreativnim, produkcijskim, omladinskim i prije svega teatarskim projektima, u srijedu, 27. decembra predstavljamo naša iskustva prenesena u Metodologiju rada s mladima na projektima iz oblasti teatra.

Metodologija je zamišljena kao priručnik svima onima koji žele uploviti u svijet omladinskih projekata i omladinskog teatra, ali u isto vrijeme može biti putokaz nastavnicima i profesorima koji vode dramske grupe i dramske sekcije, kako u školama, tako i unutar formalnih i neformalnih grupa. Promocija Metodologije će ujedno biti i podsjetnik na osam uspješnih godina Studio Teatra, stoga, koristimo priliku da vas pozovemo na promociju knjige, ali i na svečano druženje povodom našeg malog jubileja.

Promocija će biti održana u prostorijama Multipleksa Ekran u Zenici u 17i30 sati,  a prisutnima će se obratiti autori Metodologije, Mirza Begović i Nusmir Muharemović. Osim njih u promociji će učestvovati i Miroljub Mijatović, stručni saradnik iz oblasti dramske pedagogije, Mirza Mušija, resorni Ministar za obrazovanje, nauku, kulturu i sport u Vladi ZDK, te Samir Purić, predstavnik Međunarodne organizacije za migracije u Bosni i Hercegovini

Nakon završetka promocije nastavljamo druženje povodom obilježavanja osam godina postojanja Studio Teatra. Noć će uljepšati  Haris Abdagić, poznati bosanskohercegovački kantautor.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno