Zenica

Promocija knjige “Medicina kroz prizmu islama”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U ponedjeljak, 08. januara 2023. godine, u prepunoj konferencijskoj sali Islamskog centra “Sultan Ahmed Zenica”, održana je promocija knjige “Medicina kroz prizmu islama” autora dr. Adema Zalića, magistra medicinskih nauka. Promotor knjige je bio dr.Jusuf Mehić, spec.interne medicine a moderator mr.Emina Babić.

Publika je imala priliku čuti mudrosti koje na nedvosmislen način potvrđuju da je sve što je objavljeno u Časnom Kur’anu,  kasnije kroz razvoj medicine i nauke o njoj, egzaktno i dokazano.

Bošnjake, kao narod u BiH kroz stoljeća čuvali su alimi, velikani koje je krasilo znanje i hrabrost, te pisana riječ – knjige. S toga trebamo čuvati naše savremene bošnjačke inteletualce koji revnosno rade na očuvanju vjere, tradicije i razvoja nauke, a promocije ovako vrijednih i aktuelnoj djela, idu u prilog toj tezi.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno