Kultura

Promocija knjige “Lirik” petak u 18:30h

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Promocija knjige “Lirik” petak u 18:30h- Dugo očekivana promocija knjige „Lirik“ i druženje sa Almom Taletović će se održati u 20.8. 2021. (petak) sa početkom u 18:30 h u Shopping centru Džananović, u restoranu ExEmporio.

Alma Taletović je autorica najprodavanijih knjiga iz oblasti samopomoći i osnaživanja žene, prepoznatljiva po spajanju vjere, nauke i popularne psihologije što njen rad izdvaja u odnosu na druge. Autorica je četiri knjige: “Smiraj duše”, “Sretni ljudi” i “Sretna žena” i „Lirik“ , profesorica, spisateljica, influenserica i motivacijski govornik, certificirani NLP Practitioner, NLP Master i NLP life coach.
Njena knjiga “Sretna žena” je najprodavanija knjiga na našim prostorima iz oblasti samopomoći već 18 mjeseci a trenutno je na 1. mjestu prema najvećoj internet knjižari u Bosni i Hercegovini Knjiga.ba. Knjiga Lirik je najnovija njena knjiga, četvrta po redu, objavljena u martu i već je na 2. mjestu najprodavanijih prema najvećoj internet knjižari Knjiga.ba U knjizi Lirik poručuje: „Ne postoji nešto kao “žena koja manje vrijedi”. Ne čini sebe bezvrijednom, jer nisi. Znaj svoju vrijednost. Ti nisi mala. Ti si od Boga, a sve ono što Bog stvorio je veliko. Ne umanjuj sebe. Nikad. I ne umanjuj vrijednost drugih, nikad. I živjet ćeš veliko.“ Administratorica je stranice Smiraj duše – Alma Taletović koja trenutno ima preko 59 hiljada pratitelja.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno