Info

Promocija knjige “Godine borbe za slobodu, čast i dostojanstvo” autora Ramiza Salkića 22. marta u Zenici

Promocija knjige “Godine borbe za slobodu, čast i dostojanstvo” autora Ramiza Salkića 22. marta u Zenici – Gradski odbor SDA Zenica Vas poziva na promociju nove knjige „Godine borbe za slobodu, čast i dostojanstvo“, koja će se održati u petak, 22. marta 2019. godine, u hotelu Zenica, sa početkom u 18:00 sati.

Knjiga „Godine borbe za slobodu, čast i dostojanstvo“ autora mr. Ramiza Salkića, bavi se analizom i položajem Bošnjaka u Republici Srpskoj. Prema riječima autora, koji je ujedno i aktuelni potpredsjednik RS-a, ova knjiga je svojevrsno svjedočanstvo o stanju, statusu i sistemskoj diskriminaciji Bošnjaka na prostoru entiteta Republika Srpska, koju nad Bošnjacima provode vlasti ovog bh. entiteta.

Predstavljanje ovog značajnog djela izvršit će dr. Izet Šabotić, dr. Amir Karić, Samir Karić, Mehmed Pargan, te autor Ramiz Salkić.

OO SDA ZENICA

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem