Zenica

Promocija knjige Amira Abazovića 29. juna u 13h

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Promocija knjige Amira Abazovića 29. juna u 13h- Naš sugrađanin Amir Abazović promovira stručnu knjigu.
Kao diplomirani inžinjer mašinstva, kao dugogodišnji pomoćnik ministra u privredi ZDK, te sada kao ponosni penzioner, nije gubio vrijeme, te se bacio na posao, da svima nama ostavi ono najbolje od njega, znanje!
Knjiga je stručne prirode “KONCESIJE – koncesije za privredno korištenje dobara od općeg interesa“, te u skladu sa iskazanim ocjenama recenzenata, predstavlja značajan doprinos boljem i potpunijem razumijevanju oblasti koncesija, te kao priručnik i vodič svim eventulnim budućim koncesionarima i koncesorima omogućuje lakšu i bržu primjenu procedura izrade, prikupljanja i odobravanja neophodne dokumentacije za potpisivanje koncesijskog ugovora i realizaciju istog.
Imajući u vidu prethodno, bit ću slobodan da Vas pozovem na promociju knjige, koja će se održati 29.06.2022. godine (srijeda), u amfiteatru POLITEHNIČKOG FAKULTETA UNIVERZITETA U ZENICI (ul. Fakultetska 1.), sa početkom u 13:00 sati.
Autor Amir Abazović


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno