Biznis

Promocija investicijskih potencijala:​ Prezentirana digitalna platforma Invest In ZDK

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U okviru manifestacije, 18. međunarodni sajam ekologije – EKOBIS 2021, koji se održao od 9. do 12. septembra 2021. godine, na sajmištu, na gradskoj otoci u Bihaću, Privredna komora Zeničko-dobojskog kantona održala je prezentaciju “Digitalna platforma za promociju investicijskih potencijala Zeničko-dobojskog kantona” – INVEST IN ZDK.

Zahvaljujući implementaciji izrade dvojezične publikacije “Karta privrednih potencijala ZDK”, Privredna komora ZDK je, potpisivanjem ugovora sa Fondacijom Helvetas Moja Budućnost, u junu 2020. godine, započela izradu “Digitalne platforme za promociju investicijskih potencijala Zeničko-dobojskog kantona”, koja je nadogradnja na postojeću web stranicu Privredne komore ZDK i dodatni značajan savremeni alat za animiranja domaćih i stranih investitora, uključujući i bh. dijasporu, a sve u cilju unapređenja poduzetništva u Zeničko-dobojskom kantonu, te zadržavanja postojećih i otvaranja novih radnih mjesta na području Kantona.

Projekt je u završnoj fazi implementacije.

“Strategija razvoja turizma iznimno je značajan dokument jer će njena izrada objediniti pravce razvoja i mapirati sve neophodne procese kako bi se identificirali izazovi koji ugrožavaju ovu privrednu granu ali i šanse njenog razvoja”, istaknuto je na prezentaciji.

 Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno